Profilreklam

Profilreklam är ett suveränt sätt att stärka banden till era kunder och kanske ännu viktigare, potentiella kunder! Undersökningar har visat att profilreklam är ett av de mest kostnadseffektiva marknadsföringsmetoderna per exponering SAMTIDIGT som det är det mediet som bygger absolut starkast intryck hos mottagaren av alla marknadsföringsmetoder! Det behöver heller inte vara dyrt eller krångligt med profilreklam. Det är endast några få steg man behöver tänka igenom:

  1. Vilken nisch och bransch är ni inom och vad kan era mottagare tänkas vilja ha för profilprodukt? Tänk på att produkten ska täcka ett behov hos mottagaren så att den används under en lång tid.
  2. Vid vilket tillfälle ska ni dela ut produkten vid? Kanske är det inför en kampanj ni vill stärka med profilreklam? Anpassa produkten efter tillfället och maximera intrycket hos mottagaren!

Om fantasin sätter stopp kan ni med fördel höra av er till en profilreklamsleverantör så som till exempel T&S Reklam, de har ett gigantiskt sortiment och stor kunskap och kan hjälpa er med processen att välja vilken profilreklam som passar just er bäst utifrån grafisk profil, mottagare och budget. På deras hemsida kan man med fördel också surfa runt bland olika produktkategorier för att få inspiration, kanske finner ni er drömprodukt i en kategori ni inte hade trott från början?

profilreklam

När ni valt produkt är det dags att bestämma vilket tryck ni vill ha, även här är det lättast att be leverantören ordna förslag. SKicka över ert tryck så som till exempel logga eller budskap så ordnar de kostnadsfritt ett förslag och bildskiss där ni tydligt ser hur er produkt kommer bli vid tryck. I denna process kan ni enkelt lämna feedback för att produkten ska bli exakt så som ni vill ha den!